Kontaktpersoner Stockholm Långbropark

Ingemar Oldenvi

Behandlingschef Långbropark

073 977 35 78
ingemar.oldenvi@magelungen.com

Mikael Vestergren

Rektor Långbropark/Svedmyra

072 300 62 80
mikael.vestergren@magelungen.com

Gunilla Kjellström Sundgren

Skolsköterska

072 240 77 74
gunilla.kjellstrom-sundgren@magelungen.com

Stockholm Långbropark

Heldag - Behandling & Skola

Stockholm

Vi erbjuder Heldag – behandling och skola för yngre elever och deras familjer.

Vår verksamhet  är liten i relation till antal elever men samtidigt stor på så vis att det finns flera professionella vuxna att vända sig till. Det är ett sammanhang som är tydligt och förutsägbart, där relationer är viktiga och utmaningarna lagom stora för möjligheten att få lyckas. Delaktighet och samarbete med vårdnadshavare är en förutsättning för att uppnå målen med placeringen

Barn lär sig inget av att misslyckas

I verksamheten arbetar lärare, socionomer/beteendevetare (samordnare) och en familjeterapeut. Runt varje barn och familj finns ett team bestående av en person ur varje profession.

Vi strävar mot att skapa ett sammanhang där varje enskilt barn och familj får möjlighet att utveckla sina färdigheter och förmågor. Vårt mål är att skapa en verksamhet där varje barns behov kan mötas upp på bästa sätt

Barnen ges hos oss möjlighet att träna på socialt samspel tillsammans med andra barn och vuxna i ett litet skolsammanhang.

För att vi ska få till ett lyckat förändringsarbete tror vi på att ha ett nära samarbete med barnens familjer. Detta sker genom att vi har en tät kontakt via telefon och kontinuerliga familjesamtal.

Hitta hit

Stora Mans Väg 11B,
125 59 Älvsjö, Sverige

Visa karta