Om Akademi Magelungen

Akademi Magelungens grundidé är att öka kompetensen inom socialt arbete, behandling och skola. Genom att sprida vår erfarenhet och kunskap om vad som fungerar, vill vi höja kompetensen inom socialtjänst, skola och psykiatri.

Akademin Magelungen fortsätter utbilda

Under vårterminen kommer vi att genomföra våra utbildningar och konferenser via webben. Vi använder oss av Microsoft Teams som huvudsaklig plattform, och för dig som deltagare räcker det med en dator/surfplatta/mobil med internetuppkoppling och webkamera för att kunna delta.

Innehållet kommer att vara detsamma som tidigare men vårt goda fika blir svårt att leverera tyvärr. Som deltagare kommer du ha möjlighet att interagera under kurserna.

Det blir en spännande utmaning att ge dig som deltagare nytta och nöje via webben istället för i det fysiska klassrummet. En utmaning som vi delar med hela Sverige just nu!

Anmälan sker som vanligt via hemsidan. Hör av dig om du har frågor eller funderingar kring någon kurs. Vi arbetar också på att ge ännu fler utbildningar via webben. Håll utkik på hemsidan och i nyhetsbrev för aktuellt utbud.

Kostnadsfria seminarier

Vi ställer in alla fysiska seminarier under våren. Vi har som ambition att genomföra så många som möjligt som webbinarier. Ni anmäler er som vanligt på hemsidan. Vi använder oss av Microsoft Teams som huvudsaklig plattform, och för dig som deltagare räcker det med en dator med internetuppkoppling och webkamera för att kunna delta.

  Hör Peter Friberg berätta om Akademi Magelungen:

Vi erbjuder kompetensutveckling i form av föreläsningar, längre utbildningar samt handledning. Utbildningarna/seminarierna vänder sig till dig som på något sätt arbetar med behandling, skolelever eller träffar patienter/klienter i ditt yrke. Vi tar också emot förfrågningar på uppdrag för att kunna tillmötesgå olika behov och önskemål kring fortbildning.

Akademi Magelungen ordnar varje termin kostnadsfria seminarier om aktuella ämnen inom skola och socialt arbete, som till exempel Mentaliseringsbaserat behandlingsarbete, Hemmasittare och Inkluderande undervisning. Dessa är öppna för alla som har en koppling till ämnet.

Som kunskapsföretag samverkar Magelungen med universitet och högskolor för att konkret koppla teori till praktik. Vi tar emot kandidater och praktikanter i alla våra verksamheter och är öppna för olika studiesamarbeten.

 

Tveka inte att höra av dig till oss!

Peter Friberg är legitimerad psykolog och utbildningsansvarig på Akademi Magelungen.

Ring eller mejla:

peter.friberg@magelungen.com 070-7307002

 

 

 

Erik Koskinen är socionom och koordinator på Akademi Magelungen.

Ring eller mejla:

erik.koskinen@magelungen.com 070-1727077