Ta del av vårt nyhetsbrev för att få information om våra konstnadsfria seminarier, utbildningar, föreläsning, konferenser och event. Prenumerera »

Om Akademi Magelungen

Akademi Magelungens grundidé är att öka kompetensen inom socialt arbete, behandling och skola. Genom att sprida vår erfarenhet och kunskap om vad som fungerar, vill vi höja kompetensen inom socialtjänst, skola och psykiatri.

Hybrid är det nya svarta

Från och med i höst erbjuder vi alla våra utbildningar i hybridformat med möjglihet att delta på plats såväl som digitalt. Hittills har det fungerat riktigt bra och gjort att deltagare från hela landet i har kunnat vara med. 

Kostnadsfria seminarier

Alla våra kostnadsfria seminarier är numera digitala och fortfarande öppna för alla som vill delta. Du är hjärtligt välkommen. 

Vi erbjuder kompetensutveckling i form av föreläsningar, längre utbildningar samt handledning. Utbildningarna/seminarierna vänder sig till dig som på något sätt arbetar med behandling, skolelever eller träffar patienter/klienter i ditt yrke. Vi tar också emot förfrågningar på uppdrag för att kunna tillmötesgå olika behov och önskemål kring fortbildning.

Akademi Magelungen ordnar varje termin kostnadsfria seminarier om aktuella ämnen inom skola och socialt arbete, som till exempel Mentaliseringsbaserat behandlingsarbete, Hemmasittare och Inkluderande undervisning. Dessa är öppna för alla som har en koppling till ämnet.

Som kunskapsföretag samverkar Magelungen med universitet och högskolor för att konkret koppla teori till praktik. Vi tar emot kandidater och praktikanter i alla våra verksamheter och är öppna för olika studiesamarbeten.

Kontaktpersoner