Behandlare till HVB Söder

Är du initiativrik, flexibel och tålmodig? Vi kan erbjuda ett roligt och utvecklande arbete med ungdomar. Du som söker ska ha adekvat högskoleutbildning beteendevetare eller socionom alternativt behandlingsassistent/ socialpedagog och erfarenhet av liknande arbete. Meriterande är kunskap om MBT, behandlingserfarenhet, psykiatrierfarenhet, pedagogiska kunskaper, förmåga att formulera sig i skrift och kunskap om BBiC.

Magelungen HVB Söder vänder sig till målgruppen ungdomar 13-20 år med allvarliga psykosociala och psykiatriska svårigheter. I behandlingsprogrammet ingår individuell psykoterapi, familj- och nätverksarbete samt aktiviteter i grupp. Vår metod är MBT (Mentalization Based Treatment). Personalgruppen består av samordnare, samtalsterapeuter, familjeterapeuter och behandlare. Som behandlare kommer du att arbeta med ungdomarna i miljön och i aktiviteter, på kvällar, helger och nätter.

Övrigt: Tjänsten är en kvällstjänst och är på 75%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön efter överenskommelse. Ersättning för arbete på obekväm arbetstid enligt kollektivavtal. Schemalagd arbetstid som innefattar 7 nätter (sovande jour) inom ett 4-veckors schema.

Intervjuer kommer att ske löpande. Det kan därför hända att rekryteringen är klar innan ansökningstiden har gått ut.

Vi ser gärna att du kan börja hos oss från den 10 januari.

Kontaktpersoner

Marie-Therese Ayoub Petersson

Chef Magelungen HVB och BO Stockholm

070 430 03 16
marie-therese.ayoub@magelungen.com

Kristina Vesterlund

Behandlingschef HVB Söder

070 491 89 77
kristina.vesterlund@magelungen.com