Ta del av vårt nyhetsbrev för att få information om våra konstnadsfria seminarier, utbildningar, föreläsning, konferenser och event. Prenumerera »

Förstå och hantera beteendeproblem i skolan.

När vi pratar om beteendeproblem i skolan, menar vi oftast beteenden som leder till någon slags konflikt eller till knepiga situationer. Det kan tex handla om elever som stör ordningen klassrummet eller får ilskeutbrott på rasten. Hur kan vi förstå bakgrunden till att den här typen av beteenden uppstår? I det här seminariet kommer svara på den frågan och diskutera metoder för hur vi i skolkontext kan förbygga och hantera olika typer av problemsituationer.

Kursledare

Sebastian Röhlcke – legitimerad psykolog med mångårig erfarenhet av att arbeta med elevhälsa både på skol- och kommunnivå. Han har arbetat som skolpsykolog i Umeå, Nyköping och i Trosa kommun och har stor vana vid att fortbilda och handleda skol- och elevhälsopersonal. Sebastian är särskilt intresserad av skolutveckling, organisatoriska elevhälsoinsatser och evidensbaserad praktik.

Information

Datum
31 maj

Tid
15:00-16:00

Ort
Online

Upplägg
Detta är en kostnadsfri visning som inte spelas in. Länk till seminariet skickas på mail dagen före kursstart (glöm inte att kolla skräpposten).

Anmäl dig