Ta del av vårt nyhetsbrev för att få information om våra konstnadsfria seminarier, utbildningar, föreläsning, konferenser och event. Prenumerera »

Stockholm, skolfrånvarokonferens

Det finns fortfarande ett stort behov av kompetensutveckling inom skolnärvaro området och som en ledande aktör i arbetet med skolfrånvaro anordnar Akademi Magelungen årliga nationella konferenser om skolnärvaro. Under våren 2024 anordnar vi konferensen i Stockholm.

Vi ger dig konkreta verktyg som gör skillnad för barn, ungdomar och deras familjer. På denna konferens tar vi upp flera aspekter av skolfrånvaro och hur du som professionell kan arbeta för att öka skolnärvaro.

Områden som tas upp på konferensen:

Forskningsperspektivet: hur det ser ut med skolfrånvaro både nationellt och internationellt.
Att möta föräldrar till barn med stor skolfrånvaro: hur du, som arbetar med frågan, kan förbättra bemötandet av och samarbetet med föräldrar.
Hur kan vi använda onlinearbete i skolnärvaroarbete: hur man kan arbeta digitalt för att hjälpa skolfrånvarande elever att komma tillbaka till skolan.
Kartläggning som grund för intervention och samarbete: hur man kan arbeta med kartläggning? Hur använder du dig av kartläggningen och hur kan den göra så att samarbetet mellan skola och föräldrar fungerar bättre?
Främja skolnärvaro för elever med autism: hur vi kan hjälpa barn med autism.

Varmt välkommen att anmäla dig!

Information

Datum
06 maj - 07 maj

Tid
9-16

Ort
Stockholm

Plats(lokal)
Eatery Bas Barkarby Vid Barkarby station, veddestabron 10

Mat och dryck
Frukost, lunch och fika ingår. Plats- Eatery Bas Barkarby Vid Barkarby station, veddestabron 10

Upplägg
Konferens i två dagar på plats i Stockholm. Anmälan är bindande från och med 30 dagar innan utbildning. Plats- Eatery Bas Barkarby Vid Barkarby station, veddestabron 10

Pris
6900 kr exkl. moms

Pris på distans
6900 kr exkl. moms

Anmäl dig