Ta del av vårt nyhetsbrev för att få information om våra konstnadsfria seminarier, utbildningar, föreläsning, konferenser och event. Prenumerera »

Språkstörning i skolan – halvdagsutbildning

Hur man bäst kan hjälpa eleven

Vad är språkstörning?

Språkstörningens påverkan i skolan

Enkla sätt som gör skillnad

Språkstörning_iskolan23

 

Ett eller ett par barn per klass beräknas ha någon form av språkstörning.
Vad innebär det att ha elever med språkstörning i skolan, vad betyder språkstörning och hur skiljer diagnosen sig från talsvårigheter eller flerspråkighet? Hur ska man tänka vad gäller anpassningar i skolan, vad funkar bäst för dessa elever?
Utbildningen klargör vad språkstörning innebär och vilka utmaningar diagnosen för med sig i skolan. Stor del av utbildningen ägnas åt hur undervisning och andra moment i skolan kan anpassas för att möta eleverna med språkstörning.

 

Kursledare

Malin Khoso är leg psykolog, leg psykoterapeut och handledarutbildad. Hon har lång erfarenhet av arbete med barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykosociala belastningar. Malin arbetar på Magelungen med handledning och utbildning av personal inom skola och socialt arbete.

Information

Datum
29 april

Tid
9-12

Ort
Stockholm

Plats(lokal)
Distans

Vad ingår
Detta är en halvdagsutbildning på distans kl 9-12. Föreläsare: Malin Khoso är leg psykolog, leg psykoterapeut och handledarutbildad. Hon har lång erfarenhet av arbete med barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykosociala belastningar. Malin arbetar på Magelungen med handledning och utbildning av personal inom skola och socialt arbete.

Upplägg
Anmälan är bindande från och med 30 dagar innan utbildning. Det är möjligt att skicka ersättare vid förhinder. Mail med länken till zoom kommer någon dag innan.

Pris
1745 kr exkl. moms

Anmäl dig