Ta del av vårt nyhetsbrev för att få information om våra konstnadsfria seminarier, utbildningar, föreläsning, konferenser och event. Prenumerera »

Våld i nära relationer

IKON_online

Våld I nära relationer är ett samhällsproblem som skapar stort lidande, såväl hos de som utsätts, de barn som upplever våld samt hos dom som utsätter.

Att identifiera, förstå, och ställa frågor om våld i nära relationer kan vara avgörande för de personer som berörs av våldet. Men hur gör vi detta på ett systematiskt sätt och vad och hur ska vi fråga? Och vad är egentligen våld och hur tar det sig uttryck? Det är några av frågeställningarna som seminariet kommer att handla om

Kursledare

Marianne Nagy är socionom, grundläggande psykoterapeut och bland annat utbildad i VINR, MI och KBT. Marianne har mångårig erfarenhet av kliniskt arbete med både våldsutövare och våldsutsatta vuxna och arbetat både inom Stockholm stad samt på Alternativ till våld (ATV). Hon är sedan 2022 verksam som behandlingschef på Magelungen Södermalm.

Information

Datum
23 april

Tid
15:00

Ort
Online

Upplägg
Detta är en kostnadsfri visning som inte spelas in. Länk till seminariet skickas på mail dagen före kursstart (glöm inte att kolla skräpposten).

Anmäl dig