Ta del av vårt nyhetsbrev för att få information om våra konstnadsfria seminarier, utbildningar, föreläsning, konferenser och event. Prenumerera »

Tydliggörande pedagogik

Under seminariet kommer du introduceras till tydliggörande pedagogik och få veta varför alla elever i en skola kan ha stor glädje av detta arbetssätt, även om det är allra mest betydelsefullt för elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du kommer att få med dig en hel del konkreta tips på vad du kan göra för att öka din repertoar av tydliggörande metoder och beteenden.
Seminariet riktar sig såväl till dig som arbetar inom skola som till dig som möter personer med funktionsnedsättningar i andra sammanhang.

Föreläsare

Malin Khoso är leg psykolog, leg psykoterapeut och handledarutbildad. Hon har lång erfarenhet av arbete med barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykosociala belastningar. Malin arbetar på Magelungen med handledning och utbildning av personal inom skola och socialt arbete.

Information

Datum
20 maj

Tid
9.00-10.00

Ort
Online

Plats(lokal)
Online

Upplägg
Detta är en kostnadsfri visning som inte spelas in. Länk till seminariet skickas på mail dagen före kursstart (glöm inte att kolla skräpposten)

Anmäl dig