Ta del av vårt nyhetsbrev för att få information om våra konstnadsfria seminarier, utbildningar, föreläsning, konferenser och event. Prenumerera »

Hot och våld i arbete med unga

Situationer där hot och våld förekommer är utmanande. Det ställer krav på oss som professionella men kan även påverka oss på ett mer personligt plan, i form av rädsla och stress. Hot och våldssituationer kan också utvecklas till farliga situationer, både för oss som professionella men även för ungdomarna vi möter, om vi inte har bra metoder att bemöta det.

Det här seminariet kommer att handla om hur vi kan förstå varför vissa använder sig av våld och hot. Det kommer även att handla om hur vi kan förstå och arbeta med våra egna reaktioner samt hur vi kan arbeta för att både hantera svåra situationer men även hur vi bör arbeta för att minska sannolikheten att hot och våldssituationer uppstår.

Seminariet riktar sig till dig som på något sätt möter barn och ungdomar eller arbetar i verksamheter där hot och våld kan förekomma.

Föreläsare

Oskar Hill är beteendevetare med steg 1 KBT.
Idag arbetar han som utbildningsansvarig på Akademi Magelungen. Han har arbetat som behandlingschef för Magelungens öppenvård och behandlingsskola i både Örebro och Göteborg. Oskar har även tidigare arbetet inom kriminalvården samt SIS.

Information

Datum
28 augusti

Tid
13.00-14.00

Ort
Online

Plats(lokal)
Distans

Mat och dryck
Föreläsning sker online.

Upplägg
45 min föreläsning med efterföljande frågestund. Totalt 60 min. Länk till seminariet skickas på mail dagen före kursstart (glöm inte att kolla skräpposten).

Anmäl dig