Specialpedagog till Magelungen Älvsjö.

Vill du vara med och verkligen göra skillnad för elever i behov av stöd?

Till höstterminen söker vi en specialpedagog/speciallärare till vår resursskola i Älvsjö. Skolan vänder sig till elever i behov av särskilt stöd. På skolan går 45-50 elever i små undervisningsgrupper. Specialpedagogen/specialläraren ingår i skolans EHT team som består av kurator, skolsköterska, studievägledare och rektor.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • arbete med dokumentation och uppföljning av det särskilda stödet
  • samverkan med övrig elevhälsa i det hälsofrämjande och förebyggande arbetet på skolan
  • stödja organisation och elever i specialpedagogiska insatser

Uppdraget är att bistå i pedagogiska utredningar, utarbeta åtgärdsprogram, vid behov arbeta tillsammans med elever och lärare i undervisningssituationer och bistå skolledningen i kontakt med uppdragsgivare. Vi är en liten skola, med korta beslutsvägar och samarbetet kring eleverna är tätt.

Tjänsten är på deltid. Tjänstgöringsgraden är 50-70%, enligt överenskommelse, och startar från och med läsårsstarten 2021-2022

DU SOM SÖKER är specialpedagog. Du är öppen och prestigelös i mötet med såväl elever och deras vårdnadshavare som med kollegor; en trygg vuxen förebild; du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team; och du har en salutogen grundsyn – du ser elevernas möjligheter!

Sökandens personliga egenskaper är avgörande vid tillsättning av tjänsten; sökanden med erfarenhet att arbeta med vår skolas målgrupp kan komma att prioriteras.

Mejla din ANSÖKAN.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Kontaktpersoner

Aiman Jihar

Skolchef Grundskola Magelungen

070 722 96 90
aiman.jihar@magelungen.com