Skolchef – för våra gymnasieskolor

Vi söker vi en driven skolchef till våra 6 gymnasieskolor. Skolorna ligger på olika orter i landet.

Du skall ha gedigen erfarenhet av chefsarbete inom skola, gärna på förvaltningsnivå.

Ett brett nätverk inom skolans värld och erfarenhet av politiskt arbete, förståelse av politiska processer, är en merit.

Du skall vara kreativ, flexibel och inte rädd för nya utmaningar. Entreprenörskap är ett viktigt begrepp hos oss. Att vara lyhörd mot sina medarbetare är en självklarhet men du måste också våga fatta obekväma beslut.

Du skall, tillsammans med våra rektorer fortsätta att utveckla våra gymnasier till att fortsatt vara Sveriges bästa skolor på att möta elever med omfattande behov av särskilt stöd.

Personlig lämplighet och din syn på ledarskap kommer att spela en stor roll vid rekryteringen.

Vi förutsätter att du har adekvat högskoleutbildning.

Det du får tillbaka är att komma till en organisation med människor på alla nivåer som brinner för sin uppgift där det är korta beslutsvägar och där vi tillsammans söker utmaningar i att skapa nya sätt att arbeta inom skola och behandling. Du kommer till en organisation där vi vågar tänka nytt och också pröva nya metoder, vårt mål är att fortsätta att ligga i fronten inom skola och behandling.

Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp som har ansvar för hela Magelungens organisation. Detta ställer krav på att kunna tänka utanför ”skolboxen”.

OBS! Vi kommer endast att ta emot ansökningar via e.post.

Magelungen tillämpar provanställning.

Tillträde: mars 2021

Kontaktpersoner

Stefan Berg

Skolchef Magelungen Gymnasium

070 775 34 42
stefan.berg@magelungen.com