Samtalsterapeut till HVB Söder

Är du initiativrik, flexibel och tålmodig? Vi kan erbjuda ett roligt och utvecklande arbete med ungdomar. Du som söker ska ha adekvat högskoleutbildning psykolog, socionom, beteendevetare med vidareutbildning i psykoterapi och erfarenhet av liknande arbete. Meriterande är kunskap om MBT, behandlingserfarenhet, psykiatrierfarenhet, pedagogiska kunskaper, förmåga att formulera sig i skrift och kunskap om BBiC.

Magelungen HVB Söder vänder sig till målgruppen ungdomar 13-20 år med allvarliga psykosociala och psykiatriska svårigheter. I behandlingsprogrammet ingår individuell psykoterapi, familj- och nätverksarbete samt aktiviteter i grupp. Vår metod är MBT (Mentalization Based Treatment). Vi arbetar i behandlingsteam runt varje ungdom. I teamet ingår samordnare, familjebehandlare och samtalsterapeut. Teamet ansvarar för att planera ungdomens tid i behandling tillsammans med ungdom, uppdragsgivare och vårdnadshavare. Vi söker en samtalsterapeut till behandlingshemmet. Som samtalsterapeut kommer du ingå i behandlingsteam där din uppgift är att bedriva terapi med ungdomarna. Du kommer även att arbeta med ungdomarna i miljön och i aktiviteter.

Övrigt: Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön efter överenskommelse. Ersättning för arbete på obekväm arbetstid enligt kollektivavtal. Schemalagd arbetstid som innefattar 3- 5 nätter (sovande jour) inom ett 4-veckors schema.

Intervjuer kommer att ske löpande. Det kan därför hända att rekryteringen är klar innan ansökningstiden har gått ut.

Kontaktpersoner

Marie-Therese Ayoub Petersson

Chef Magelungen HVB och BO Stockholm

070 43 003 16
marie-therese.ayoub@magelungen.com

Kristina Vesterlund

Bitr. enhetschef HVB Söder

070 491 89 77
kristina.vesterlund@magelungen.com