Samtalsterapeut Farsta HVB

Är du initiativrik, lekfull och tålmodig?

Vi kan erbjuda ett roligt och utvecklande arbete med ungdomar.

Du som söker ska ha adekvat högskoleutbildning, vidareutbildning i psykoterapi och erfarenhet av liknande arbete.

Meriterande är kunskap om MBT, behandlingserfarenhet, psykiatrierfarenhet, pedagogiska kunskaper, förmåga att formulera sig i skrift och kunskap om BBiC.

Magelungen HVB i Farsta vänder sig till målgruppen ungdomar 13-20 år med allvarliga psykosociala och psykiatriska svårigheter. I behandlingsprogrammet ingår skola med stöd av behandlare, individuell psykoterapi, familj- och nätverksarbete samt aktiviteter i grupp. Vår metod är MBT (Mentalization Based Treatment).

Vi arbetar i behandlingsteam runt varje ungdom. I teamet ingår samordnare, familjebehandlare och individualterapeut. Teamet ansvarar för att planera ungdomens tid i behandling tillsammans med ungdom, uppdragsgivare och vårdnadshavare.

Vi söker en samtalsterapeut/samordnare till behandlingshemmet. Som individualterapeut/familjebehandlare kommer du ingå i behandlingsteam där din uppgift är att bedriva samtalterapi med ungdomarna och deras familjer/nätverk. Du kommer även att arbeta med ungdomarna i miljön och i aktiviteter.

Lön efter överenskommelse .
ersättning för arbete på obekväm arbetstid enligt kollektivavtal.

Tillsvidaretjänst.

Schemalagd arbetstid som innefattar 3- 5 nätter (sovande jour) inom ett 4-veckors schema.

Arbetsplats

Rödkindavägen 25

123 46 FARSTA

Om oss

Magelungen HVB Farsta är ett HVB för ungdomar 13-20 år, med allvarliga psykosociala och psykiatriska svårigheter. Vi har 13 platser. Vi är 15 personal på behandlingshemmet, samtliga behandlare arbetar på rullande schema.

Kontaktpersoner

Kristina Vesterlund

Chef Farsta Behandlingshem

0704918977
kristina.vesterlund@magelungen.com