Öppenvården Gävle söker förstärkning

Magelungen Utveckling AB är ett medarbetarägt företag som bildades 1993. Idag är vi 300 medarbetare varav 75% är delägare. Vi finns på 10 orter i landet från Malmö i söder till Gävle i norr. Det finns inget krav på att bli medägare för att få anställning i företaget.

Vår målgrupp är barn och unga i omfattande behov av särskilt stöd samt deras familjer.

Magelungen Gävle har funnits sedan 2010. Vi är 17 medarbetare idag.
Nu befinner vi oss i en expansiv fas med stort fokus på kvalitetsarbetet och söker därför två nya medarbetare, en tills vidareanställning som är en utökning av personalstyrkan samt ett långtidsvikariat på två år för en medarbetare som ska vidareutbilda sig.

Då vi lägger stor vikt vid hög kompetens och kvalitet erbjuder Magelungen sina medarbetare kompetensutveckling via vidareutbildningar och handledning regelbundet.

Är du en person som söker utmaningar, en arbetsplats där du får stort inflytande över arbetet samt en möjlighet att få använda alla dina styrkor och erfarenheter? Då kan du vara den vi söker.

Beskrivning:
På Öppenvården är ni tre medarbetare som arbetar i våra manualbaserade öppenvårdsprogram, HSP hemmasittarprogrammet, Funka Hemma samt Funka plus behandlingsfamilj, såväl som i skräddarsydda insatser efter behov. Du alternerar mellan tre roller, familjebehandlare, ungdomsbehandlare och behandlingsledare. Där ungdoms -och familjebehandlare innebär ett terapeutiskt förändringsarbete och där behandlingsledaren ansvarar för samverkan med andra aktörer såsom socialtjänst, BUP, BUH och skola. Behandlingsledaren ansvarar för att ha kontakt med och handleda våra behandlingsfamiljer samt skriver kartläggningar och behandlingsrapporter. Som medarbetare deltar du i utredning och utbildning av våra behandlingsfamiljer även om huvudansvaret ligger på våra rekryterare som finns i Stockholm.

Arbetet på öppenvården innebär mycket självständigt arbete med resor såväl inom Gävle/Sandviken området som till våra närliggande län. Du har samtal både i hemmiljö och på kontoret.

Är du strukturerad, skicklig på att dokumentera, flexibel, serviceinriktad och nyfiken? Besitter du stort tålamod, är trygg i dig själv och din yrkesroll samt trivs att arbeta i team? Då erbjuder vi dig ett spännande och varierande jobb där du får vara med i fantastiska förändringsprocesser! Vi har även roligt tillsammans! Du får utbildning i våra öppenvårdsprogram.

Kvalifikationer: Socionomexamen eller likvärdig akademisk grundexamen är ett krav samt flera års erfarenhet inom yrket. B körkort

Meriterande: Terapeutiska vidareutbildningar, MI, kunskap inom NPF, trauma och psykisk ohälsa.

Ansökan via mail till camilla.joneson@magelungen.com senast den 27 april

Kontaktpersoner

Camilla Joneson

Enhetschef i Gävle

070 302 50 11
camilla.joneson@magelungen.com