Magelungen Långbropark. Lärare 1-6. Vill du vara med och göra skillnad?

Magelungen Långbropark. Lärare 1-6. Vill du vara med och göra skillnad?

Vi söker en legitimerad grundskollärare, åk 1- 3 alternativt 1-6. Speciallärarkompetens kan vara meriterande.

Du är trygg i din roll som lärare, du har en god förståelse för elever i behov av särskilt stöd och du tycker om att jobba i ett mindre sammanhang.

Du stimuleras av nära samverkan med olika professioner för att leda eleverna i kunskapsutveckling och i det arbete som möter deras sociala och emotionella behov. Allt arbete sker i nära relation med ett arbetslag som, förutom lärare består av socionomer och beteendevetare.

Och – du vill vara med och göra skillnad för våra elever!

ARBETSUPPGIFTER

Undervisningsansvar för en av våra små grupper av elever, ca 3-5 elever per grupp, i behov av särskilt stöd. Nära samarbete i arbetslaget om strategier för elevernas kunskapsutveckling och sociala utveckling.

Ring 072 300 62 80 så berättar vi mer!

OM OSS

Magelungen Långbropark är en låg- och mellanstadieskola för elever i behov av särskilt stöd i undervisningen och av social- och emotionell färdighetsträning. Vi är en liten skola med små elevgrupper och personaltätheten är hög. Elever som kommer till oss är normalbegåvade men har, av olika skäl, omfattande behov av trygghet, förutsägbarhet och ett mindre sammanhang som den vanliga grundskolan inte kan tillgodose. Ofta har de en splittrad skolgång bakom sig med hög frånvaro och de har blivit exkluderade från övrig verksamhet. Vi arbetar strukturerat med att skapa trygghet, minska stress och stödja eleverna att skapa positiva självbilder. Vi tror på dem och på att de kan lyckas!

Magelungen Utveckling AB är ett idéburet och personalägt företag som verkat i över tjugo år med fokus på elever som inte funnit sig tillrätta inom den ordinarie skolverksamheten. Läs mer om oss på www.magelungen.com

ANSÖKAN

Vi tar emot ansökningar per mejl: mikael.vestergren@magelungen.com

Vi kallar till samtal löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökandens personliga egenskaper är avgörande vid tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligen samtal från rekryteringsföretag eller liknande.

Kontaktpersoner

Mikael Vestergren

Rektor Långbropark/Svedmyra

072 300 62 80
mikael.vestergren@magelungen.com