Lärare Solna åk 7-9 Sv

Vi söker dig som är trygg i din roll som lärare, ser teamet du ingår i som en självklarhet för att eleverna ska nå skolframgång, har ett stort hjärta för just vår elevgrupp och gärna att du har en stor portion humor! Vi ser också att du är van att tänka utanför ramarna kring hur du ska utforma din undervisning för att på bästa sätt fånga eleverna där de befinner sig i sin kunskapsutveckling.

Magelungen gundskola åk 7-9 i Solna består av 30 elever. 10 av eleverna är inskrivna på vår skola med behandling och 20 elever på vår resursskola. Du kommer undervisa alla 30 elever i ditt ämne. Tjänsten innebär även mentorskap för ca 5-6 elever. Mentorskapet innehåller sedvanliga uppgifter men även kontakt med aktörer utanför skolan såsom socialtjänsten.

Pedagogik och lärarutbildning:

Speciallärarexamen

Kontaktpersoner

Joakim Börjlind

Projektledare Spira

072 300 90 37
joakim.borjlind@magelungen.com

Ta del av vårt nyhetsbrev

Vårt syfte med nyhetsbrev och utskick är att informera om vårt utbud. Dels om våra kostnadsfria seminarier och dels om våra utbildningar, föreläsningar, konferenser, event och det som är aktuellt inom vår bransch. Kryssa i rutan nedan för att godkänna att vi hanterar dina personuppgifter. Du kan närsomhelst välja att avregistrera dig från våra utskick/ nyhetsbrev. Vi kommer inte att ge dina uppgifter vidare till tredje part.