Kolloverksamheterna söker medarbetare

Just nu söker vi personal till vårens helger och lov och till våra sommarläger.
Vår verksamhet vänder sig till barn och ungdomar med sociala utmaningar.
Vi arbetar utefter miljöterapeutiska principer och eftersträvar ett mentaliserande förhållningssätt både gentemot våra deltagare men också inom arbetsgruppen.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken på människor och som är ödmjuk inför de situationer du kommer att ställas inför. Du räds inte att prova nya sätt att lösa situationer på och du ber gärna om hjälp av dina kollegor. Du föredrar att arbeta i grupp framför att arbeta en-till-en. Eftersom vi bor och delar rum med varandra så trivs du med att bo kollektivt och är nyfiken på att utforska dig själv i nya miljöer. Många hos oss kombinerar arbetet hos oss med ett annat arbete eller med studier.

Du har tidigare erfarenhet av arbete med människor eller har en avslutad eller pågående utbildning inom pedagogik, behandling, psykologi eller socialt arbete.

Körkort är ett krav.

Om oss

Vi har verksamhet på två gårdar, en utanför Trosa och en strax utanför Nyköping. Vi arbetar med gruppen som verktyg med individen i fokus. Vårt främsta mål är att skapa en trygg och utvecklande miljö för att stödja barn och ungdomar att skapa och bibehålla sociala relationer. Vår erfarenhet är att många med neuropsykiatriska funktionsvariationer exkluderas eller exkluderar sig från sociala grupper. Vilket i sin tur ger långsiktiga effekter på självförtroendet och självkänslan samt påverkar förutsättningarna för utvecklingen och övning av sociala färdigheter.

Vi arbetar för att skapa en miljö med hög trivsel vilket gör att såväl personal som barn och ungdomar återkommer till oss. Detta uppnår vi genom att ett starkt fokus på relation, lyhördhet och uppmuntran.

Vi erbjuder:

Sommarkollo, flertalet längre lov under juni, juli och augusti.

Helgkollo, fem grupper åker iväg en helg i månaden året om.

Lovkollo, vi erbjuder också lovkollo under höst-, jul, sport- och påsklov.

 

Vill du söka idag?

Skicka in ditt cv till Stefan Redebo och märk din ansökan med Nyfiken på kollo. stefan.redebo@magelungen.com

Nyfiken på att få höra mer och se om arbetet skulle passa dig?
Slå en signal till Josefin Lange, samordnare på vår gård i Nyköping, 076 180 26 73.

Kontaktpersoner

Stefan Redebo

Chef Kolloverksamheter

070 - 643 10 30
stefan.redebo@magelungen.com

Josefin Lange

Föreståndare Kolloverksamheter Stockholm

076 180 26 73
josefin.lange@magelungen.com