Jobba som kock på sommarkollo

Jobba som kock på sommarkollo?

Just nu söker vi en eller flera kockar till våra sommarläger. Vår verksamhet vänder sig till med barn och ungdomar med sociala utmaningar. Vi arbetar utefter miljöterapeutiska principer och eftersträvar ett mentaliserande förhållningssätt både gentemot våra deltagare men också inom arbetsgruppen.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken på människor och som är ödmjuk inför de situationer du kommer att ställas inför. Du brinner för att laga mat till större sällskap, vi kommer vara runt 20 personer på gården under varje period. Du räds inte att prova nya sätt att lösa situationer på och du ber gärna om hjälp av dina kollegor. Att jobba som kock på kollo kräver lyhördhet inför deltagarnas och ledarnas preferenser, du behöver också kunna hitta kreativa lösningar när planeringen ändras samt vara organiserad så att maten serveras i tid. På kollo serverar vi 5 mål om dagen frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål.

Du kommer att:

  • Planera och göra matinköp utefter budget.
  • Ta in allergilistor och ta reda på matpreferenser hos kollogruppen
  • Ta hand om städning av köket
  • Laga maten
  • Ställa fram och presentera maten samt ta hand om diskningen.

Eftersom vi bor och delar rum med varandra så trivs du med att bo kollektivt och är nyfiken på att utforska dig själv i nya miljöer.

Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete eller annan likvärdig erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav, eftersom du självständigt behöver göra matinköpen med våra bilar.

Årets perioder

Period 1: 

Ung-ungdom (10-15 år), 24 juni – 5 juli

Period 2:

Barn (7- 12 år), 9 juli – 18 juli

Period 3: 

Ungdom (12-18 år), 21 juli – 2 augusti

Period 4: 

Ungdom (15- 21 år), 5 augusti – 16 augusti

Om oss

Vi har verksamhet på två gårdar, en utanför Trosa och en strax utanför Nyköping. Vi arbetar med gruppen som verktyg med individen i fokus. Vårt främsta mål är att skapa en trygg och utvecklande miljö för att stödja barn och ungdomar att skapa och bibehålla sociala relationer. Vår erfarenhet är att många med neuropsykiatriska funktionsvariationer exkluderas eller exkluderar sig från sociala grupper. Vilket i sin tur ger långsiktiga effekter på självförtroendet och självkänslan samt påverkar förutsättningarna för utvecklingen och övning av sociala färdigheter.

Vi arbetar för att skapa en miljö med hög trivsel vilket gör att såväl personal som barn och ungdomar återkommer till oss. Detta uppnår vi genom att ett starkt fokus på relation, lyhördhet och uppmuntran.

 

Vill du söka idag?

Skicka in ditt cv till Josefin Lange och märk din ansökan med Nyfiken på kollo. Josefin.lange@magelungen.com

Nyfiken på att få höra mer och se om arbetet skulle passa dig? Slå en signal till Josefin Lange, 0761802673

Kontaktpersoner

Josefin Lange

Föreståndare Kolloverksamheter Stockholm

076 180 26 73
josefin.lange@magelungen.com