Grundskola Södermalm åk 7-9 söker lärare i Matte/NO

Då en av våra lärare valt att säga upp sig söker vi en lärare med start i augusti 2019. Behörighet; MA/NO.

Du ska ha intresse och gärna bred erfarenhet av att arbeta med barn med omfattande behov av särskilt stöd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med elever i åk 7-9 inom ämnena ma/ke/bi. Du kommer att ha ca 7 mentorselever. Magelungens grundskola på Södermalm finns på Björngårdsgatan 21. På skolan finns två typer av verksamhet. Dels heldagsinsats – behandling och skola och dels resursskola. Verksamheterna finns på två våningsplan.

Den aktuella tjänsten är på 100 % och kommer att vara förlagd på Södermalm.

Gemensamt för våra elever är att de av olika anledningar inte lyckats komma till sin rätt i sina tidigare skolor. Vi erbjuder därför ett mindre sammanhang med goda möjligheter till individuella lösningar men med fokus på grupp. En viktig del i vårt dagliga arbete är att stärka, bekräfta och stötta eleverna såväl i som utanför klassrummet. Detta gör vi genom ett lösningsfokuserat samarbete som utgår ifrån elevernas kompetenser och resurser.

Personliga egenskaper är centralt i vår rekrytering och det är viktigt att du vill ingå i ett sammanhang där såväl samverkan som samarbete med dina kollegor är en viktig del. Du tycker att det är kul att arbeta med skolutvecklingsfrågor, ny forskning, nyfiken på specialpedagogik och är inte främmande för att tänka i nya banor eller be om hjälp. Vi önskar att du är intresserad av att driva, stärka och utveckla undervisningen i dina ämnen

Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden.

Maila ansökan och CV  senast 12/6 till Helena Sundholm

Kontaktpersoner

Helena Sundholm

Behandlingschef Södergrupperna

070 768 26 76
helena.sundholm@magelungen.com