Behandlingssamordnare Gävle

Magelungen Utveckling AB i Gävle består av två skolverksamheter och en öppenvårdsenhet.

Vår skola med behandling/förstärkt elevhälsa riktar sig till ungdomar i åldern 12-17 år med sociala, psykosociala och psykiatriska svårigheter och till deras familjer. Vi arbetar med att ge dessa ungdomar stöd i sin sociala och känslomässiga utveckling och för att de ska få en fungerande vardag och skola. Vi är 12 st engagerade medarbetare, behandlare såväl som lärare i Gävle.

Vår lokal ligger vackert intill Gavleån längs strandpromenaden ut mot Alderholmen. Granne med tåg –och busstationen.

Behandlingssamordnarens arbetsuppgifter

Du är huvudansvarig för att genomföra det konkreta arbetet med ungdomen mot dess förändringsmål, ett arbete som sker genom individuella samtal, i form av olika aktiviteter i grupp eller enskilt och genom behandlingsinsatser i skolan. Att arbeta som samordnare innebär även att du kommer att vara ansvarig för att hålla i vissa möten tex med socialtjänsten.
Tillsammans med resten av personalgruppen kommer du att vara delaktig i verksamhetsutveckling, kvalitetssäkring och kompetensutveckling.

Kvalifikationer för sökande av tjänsten

Vi söker en person med några års erfarenhet av arbete inom yrket. Du är liksom vi positiv, engagerad och delar våra tankar om ett systemiskt och salutogent förhållningssätt där ett respektfullt bemötande, stärkande av resurser och kompetens hos dem vi möter är huvudfokus. Du bör kunna ta ett stort eget ansvar såväl som att ha lätt för att samarbeta med kollegor och andra samarbetspartners. Det ett krav att du har relevant högskoleutbildning, socionom, socialpedagog eller beteendevetare. Vidareutbildning inom familjeterapi, KBT, MI osv. är meriterande. Du är särskilt intresserad av utvecklings- och förändringsarbete med barn/ungdomar och deras familjer och vill själv utvecklas som person. Arbetet kräver ett stort engagemang, god samarbetsförmåga, stresstålighet, flexibilitet och ett kreativt förhållningssätt. Då dokumentation är en viktig del av arbetet bör du kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Körkort är ett krav.

Passar du in på ovanstående profil, vill du arbeta i en liten positiv arbetsgrupp och bidra till att verksamheten fortsätter att utvecklas, tveka inte att ansöka redan idag!
Ansökan via e-post till camilla.rekke@magelungen.com
Sista ansökningsdag 180805.

Kontaktpersoner

Camilla Rekke

Behnadlingschef i Gävle

070 302 50 11
camilla.rekke@magelungen.com