Lärare Långbropark

KOM MED OCH GÖR SKILLNAD!

MAGELUNGEN LÅNGBROPARK SÖKER LEGITIMERAD LÄRARE, åk 1-3 alternativt åk 1-6. 

Speciallärarkompetens kan vara meriterande.

Tillträde 12 augusti.

Du har en god förståelse för elever i behov av särskilt stöd och du tycker om att jobba nära kollegor av olika professioner i ett mindre sammanhang. Arbetet sker i tätt samarbete i ett arbetslag som, förutom lärare består av socionomer och beteendevetare.

Och – du vill vara med och göra skillnad för våra elever!

ARBETSUPPGIFTER

Undervisningsansvar för en av våra små grupper av elever, ca 3-5 elever per grupp, i behov av särskilt stöd. Du undervisar i alla ämnen utom de praktisk-estetiska. Nära samarbete i arbetslaget om strategier för elevernas kunskapsutveckling och sociala och emotionella utveckling.

Ring 072 300 62 80 så berättar jag mer!

Vi kallar till samtal löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökandens personliga egenskaper är avgörande vid tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligen samtal från rekryteringsföretag eller liknande!

OM OSS

Magelungen Långbropark är en låg- och mellanstadieskola för elever i behov av särskilt stöd i undervisningen och av social- och emotionell färdighetsträning. Vi är en liten skola med små elevgrupper och personaltätheten är hög. Elever som kommer till oss är normalbegåvade men har, av olika skäl, omfattande behov av trygghet, förutsägbarhet och ett mindre sammanhang som den vanliga grundskolan inte kan tillgodose. Vi arbetar strukturerat med att skapa trygghet, minska stress och stödja eleverna att skapa positiva självbilder och komma till sin rätt. Vi tror på dem och på att de kan lyckas!

Magelungen Utveckling AB är ett idéburet och personalägt företag som verkat i över tjugo år med fokus på elever som inte kommit till sin rätt i den ordinarie skolverksamheten.

Kontaktpersoner

Mikael Vestergren

Rektor Långbropark/Svedmyra

072 300 62 80
mikael.vestergren@magelungen.com