Långbropark söker Lärare 1-6

Kom med och skapa hopp och förändring!

Vi söker en legitimerad grundskollärare, åk 1-6 alternativt 1-3. Speciallärarkompetens kan vara meriterande.

Du är trygg i din roll som lärare, du har en god förståelse för elever i behov av särskilt stöd och du tycker om att jobba i ett mindre sammanhang.

Du stimuleras av nära samverkan med olika professioner för att leda eleverna i kunskapsutveckling och i det arbete som möter deras sociala och emotionella behov. Allt arbete sker i nära relation med ett arbetslag som, förutom lärare består av socionomer och beteendevetare.

Och – du vill vara med och göra skillnad för våra elever!

Arbetsuppgifter

Undervisningsansvar för en av våra små grupper, ca 3-5 elever per grupp, i behov av särskilt stöd utifrån psykosociala svårigheter och neuropsykiatriska diagnoser, tex ADHD. Nära samarbete i arbetslaget om strategier för elevernas kunskapsutveckling och sociala utveckling.

Ring 072 300 62 80 så berättar vi mer!

Tillträde

2020-01-07 eller enligt ök.

OM OSS

Magelungen Långbropark är en låg- och mellanstadieskola för elever i behov av särskilt stöd i undervisningen och av social- och emotionell färdighetsträning. Vi är en liten skola med små elevgrupper och personaltätheten är hög. Elever som kommer till oss är normalbegåvade men har, av olika skäl, omfattande behov av trygghet, förutsägbarhet och ett mindre sammanhang som den vanliga grundskolan inte kan tillgodose. Ofta har de en splittrad skolgång bakom sig med hög frånvaro och de har blivit exkluderade från övrig verksamhet. Vi arbetar strukturerat med att skapa trygghet, minska stress och stödja eleverna att skapa positiva självbilder. Vi tror på dem och på att de kan lyckas!

Ansökan

Vi tar emot ansökningar per mejl: mikael.vestergren@magelungen.com

Vi kallar till samtal löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökandens personliga egenskaper är avgörande vid tillsättning av tjänsten.

Kontaktpersoner

Mikael Vestergren

Rektor Långbropark/Svedmyra

072 300 62 80
mikael.vestergren@magelungen.com