Ta del av vårt nyhetsbrev för att få information om våra konstnadsfria seminarier, utbildningar, föreläsning, konferenser och event. Prenumerera »

Bekräftande samspel-Ett mentaliserings- och anknytningsbaserat familjeprogram

Magelungen bjuder tillsammans med familjebehandlaren Dan Forsström in till en 3-dagarsutbildning i mentaliserings- och anknytningsbaserade föräldraprogrammet Bekräftande samspel, vy 2023.
Utbildningen vänder sig till familjebehandlare och socialarbetare som i sitt arbete möter och arbetar med föräldrar, barn och ungdomar – i föräldragruppsverksamhet eller i enskild familjebehandling.
Föräldraprogrammet bygger på Dan Forsströms bok Bekräftande Samspel, vilken gavs ut i augusti 2019 via Humanistiska Förlaget.
Bekräftande samspel är ett mentaliserings- och anknytningsbaserat familjeprogram i syfte att öka den trygga relationer i familjen. Tankarna och idéerna i programmet syftar till att öka det lyhörda föräldraskapet vid konflikter och känslomässiga avstånd mellan föräldrar och barn – till förmån för att nå varandra bättre i familjen och att reparera anknytningsbrott mellan föräldrar och barn. Programmet används i form av föräldragruppsverksamhet som i enskild familjebehandling.
I utbildningen kommer grunderna för metodiken presenteras såväl som det praktiska fotarbetet: Hur det kan gå till att arbeta med programmet dels i föräldra-gruppsverksamhet, dels i enskilt föräldrastöd och familjebehandling.

Information

Datum
19 april - 26 maj

Tid
9-16

Ort
Stockholm

Plats(lokal)
Distans

Vad ingår
Denna är helt digital, på zoom.

Upplägg
3 heldagar 19-20 april & 26 maj kl 9-16 Anmälan är bindande från och med 30 dagar innan utbildning. Det är möjligt att skicka ersättare vid förhinder.

Pris
8985 kr exkl. moms

Pris på distans
8985 kr exkl. moms

Anmäl dig