Ta del av vårt nyhetsbrev för att få information om våra konstnadsfria seminarier, utbildningar, föreläsning, konferenser och event. Prenumerera »

NPF i skolan – halvdagsutbildning

Hur bemöta eleven i skolan

Fokus på autism och ADHD

Föreläsare med över 20 års erfarenhet av ämnet

Förstå bakomliggande svårigheter

Andelen elever i behov av särskilt stöd ökar i skolan idag och ställer höga krav på pedagogisk personal. Många av eleverna har neuropsykiatriska diagnoser som autism eller ADHD.
Utbildningen ger en gedigen grundförståelse för hur autism och ADHD påverkar i skolan. Som deltagare får du konkreta verktyg för hur du i ditt arbete kan arbeta med anpassningar och bemötande på ett sätt som skapar förutsättning för utveckling och lärande.
Utbildningen vänder sig till personal inom grundskola och gymnasium som arbetar med elever med autism och ADHD.

Kursledare

Malin Khoso – är leg psykolog, leg psykoterapeut och handledarutbildad. Hon har lång erfarenhet av arbete med barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykosociala belastningar. Malin arbetar på Magelungen med handledning och utbildning av personal inom skola och socialt arbete.

Information

Datum
02 oktober

Tid
9-12

Ort
Stockholm

Plats(lokal)
Distans

Vad ingår
Detta är en halvdagsutbildning på distans 2/10, kl 9-12. Föreläsare: Malin Khoso är leg psykolog, leg psykoterapeut och handledarutbildad. Hon har lång erfarenhet av arbete med barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykosociala belastningar. Malin arbetar på Magelungen med handledning och utbildning av personal inom skola och socialt arbete.

Upplägg
Anmälan är bindande från och med 30 dagar innan utbildning. Det är möjligt att skicka ersättare vid förhinder. Mail med länken till zoom kommer någon dag innan.

Pris
1745 kr exkl. moms

Pris på distans
1745 kr exkl. moms

Anmäl dig