Kopia av Elevhälsoarbete – Tre insatser för bättre organisation

När elevhälsoarbetet på en skola eller i en kommun inte fungerar brukar det märkas på flera nivåer i skolorganisationen:
– stressade lärare, som använder undervisningstid för att lösa konflikter från rasterna
– elever som inte får det stöd dom har rätt till
– oroliga vårdnadshavare som hör av sig.
Under den här kursen går vi igenom tre konkreta åtgärder som hjälper dig att skapa en tydlig struktur och systematik i det vardagliga elevhälsoarbetet. Du lär dig att använda verktyg för att planera och genomföra långsiktiga elevhälsoinsatser, både på grupp- och organisationsnivå. Vi går också igenom hur det individinriktade arbetet kan organiseras, så att samtliga professioner inom elevhälsan kan vara med och bidra.

Kursen ger dig ökad kompetens och praktiska färdigheter att både underlätta hanteringen av akuta skolsvårigheter och samtidigt främja ökad måluppfyllelse, ökad trygghet och hög skolnärvaro över tid.

Information

Datum
04 oktober

Tid
denna kopia.....

Ort
Stockholm

Plats(lokal)
Bondegatan 35

Mat och dryck
Pris (exkl moms) Frukost och fika ingår. Lunch intas på stan till självkostnadspris (det finns även möjlighet att värma matlåda på plats).

Vad ingår
Deltagande sker på distans (med full interaktivitet) eller på plats i Stockholm (Bondegatan 35). Ange i din anmälan hur du vill delta. 9 995 kronor (på distans). 12 995 kronor (på plats i Stockholm).

Upplägg
Kursen omfattar en heldag 9-16. Kursen hålls i Magelungens lokaler i Stockholm och sänds samtidigt på nätet. Du kan därför välja om du vill delta på plats eller på distans – i realtid. Frukost och lyxigt fika ingår.

Pris på distans
9995 kr exkl. moms

Anmäl dig