Ta del av vårt nyhetsbrev för att få information om våra konstnadsfria seminarier, utbildningar, föreläsning, konferenser och event. Prenumerera »

Våld I nära relationer

Våld i nära relationer är ett stort samhällsproblem som skapar mycket ohälsa, såväl hos de som utsätts, de som utsätter, samt barn som upplever våld.

Att identifiera, förstå, och ställa frågor om VINR kan vara avgörande för de personer som berörs av våldet.

Vad är våld, vilka former kan det ta sig och vilka konsekvenser för det med sig?

Om detta kommer Marianne Nagy att prata och dela med sig av kunskaper och erfarenheter utifrån många års såväl kliniskt arbete inom området, samt som tidigare chef på ett av Stockholms stads relationsvåldscentrum. Hon har även arbetat på Alternativ till våld, ATV Täby, under flera år. Under de 12 år Marianne arbetat inom området har hon hållit i gruppbehandling för våldsutövare, samt individuella behandlingskontakter, bearbetande samtal för våldsutsatta och varit chef. Marianne är socionom, grundläggande psykoterapeut och bland annat utbildad i VINR, MI och KBT. Idag arbetar hon som behandlingschef på Magelungen Södermalm och Älvsjö.

Information

Datum
20 april

Tid
15-16

Ort
Distans

Plats(lokal)
Distans

Upplägg
Detta är en kostnadsfri visning. När du anmäler dig får du en bokningsbekräftelse. (ibland kan de fastna i skräpkorgen) Du kommer att få mail med länk till zoom någon dag innan de kostnadsfria.

Anmäl dig