Ta del av vårt nyhetsbrev för att få information om våra konstnadsfria seminarier, utbildningar, föreläsning, konferenser och event. Prenumerera »

Utbildningsdag för befintliga KiVa-skolor

Det här är en dag för er som varje dag kämpar mot mobbning med hjälp av KiVa.
Att arbeta för att förhindra och hantera mobbning är ett arbete som kanske tyvärr aldrig tar slut, men där varje insats gör en enormt stor skillnad, för individen och gruppen.

Under den här dagen vill vi stötta ert arbete genom att ge er stöd, inspiration och möjlighet att dela kunskap med varandra. Vi kommer att ge er exempel på konkreta verktyg och förhållningssätt i arbetet mot mobbning. Vi har som utgångspunkt att prata om arbetet i KiVa, men vi kommer att prata om mobbning i stort. Den här dagen delar vi framgångar men också utmaningar.

Två punkter från dagen:
• Hur kan vi hålla i arbetet med KiVa trots att personal slutar och nya börjar?
• Hur gör vi med de ärenden där arbetet med KiVa inte räcker till?

Lena Kjellqvist är skolkurator på Magelungen och certifierad KiVa-utbildare
Aiman Jihar är utbildningschef på Magelungen och certifierad KiVa-utbildare

Vad är KiVa?
KiVa är ett forsknings- och evidensbaserat antimobbningsprogram som har utvecklats på Åbo universitet i Finland med stöd från finska undervisnings- och kulturministeriet. KiVas effektivitet har bevisats vetenskapligt i en stor nationell randomiserad kontrollerad studie samt i flera andra studier. KiVa används över hela jorden och är världens mest studerade antimobbningsprogram.

Information

Datum
22 maj

Tid
9-14

Ort
Stockholm/Distans

Plats(lokal)
Distans /Bondegatan 35

Vad ingår
Detta är en kostnadsfri utbildningsdag för befintliga KiVa-skolor. När du anmäler dig får du en bokningsbekräftelse. (ibland kan de fastna i skräpkorgen) Om du som anmält dig inte arbetar i en befintlig KiVa-skola kommer vi att ta oss friheten att ta bort din anmälan.

Upplägg
Detta är en kostnadsfri utbildningsdag för befintliga KiVa-skolor. 22 maj mellan 9.00-14.00 När du anmäler dig får du en bokningsbekräftelse. (ibland kan de fastna i skräpkorgen)

Anmäl dig