Ta del av vårt nyhetsbrev för att få information om våra konstnadsfria seminarier, utbildningar, föreläsning, konferenser och event. Prenumerera »

Magelungens ägarmodell

Magelungen vill bidra till samhällsnytta och innovationskraft inom behandling, skola och förändringsarbete. Vägen dit gör Magelungen unika i Sverige. Magelungen ägs helt enkelt av medarbetarna.

Tanken med Magelungen är att ett breddat ägande, genom det personalägda bolaget, bidrar till företagets utveckling både vad gäller ansvarstagande och engagemang. Det gör också Magelungen livskraftigt och mindre sårbart. Företagsformen skapar även de bästa förutsättningar för att kombinera professionalitet, innovation och kvalitet med ett långsiktigt företagande.

I seminariet kommer Mia Hübinette och Marie Nyrén att berätta om Magelungens idé, företagsform och hur Magelungen skiljer sig från mindre bolag med få ägare eller de stora vårdbolagen och skolkoncernerna som är vanliga i vår bransch.

Mia Hübinette var med och bildade Magelungen på 90-talet och har länge varit företagets vice VD. Idag arbetar Mia som Magelungens styrelseordförande.

Kursledare

Marie Nyrén

Marie Nyren – är ekonomichef på Magelungen.

Mia Hübinette – är styrelseordförande och en av grundarna till Magelungen.

Information

Datum
15 november

Tid
14-15

Ort
Stockholm

Plats(lokal)
Distans

Upplägg
Detta är en kostnadsfri visning som inte spelas in. När du anmäler dig får du en bokningsbekräftelse, (ibland kan mailet fastna i skräpkorgen). Du kommer få ytterligare ett mail med n länk till zoom någon dag innan. Se till att din mail adress är rättstavad annars kommer mailen att studsa.

Anmäl dig